Dovolujeme si vás upozornit, že tyto webové stránky využívají cookies. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Co jsou to cookies:

Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Cookies slouží k analýze návštěvnosti, funkčnosti nebo marketingu. Jelikož soubory cookie jsou uložené přímo ve vašem prohlížeči, nemůžeme s nimi nijak nakládat, ani je předat třetím stranám.

Analytické cookies pro měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení webových stránek zpracováváme na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Souhlas jste nám případně udělili kliknutím na tlačítko "Souhlasím" v okně ve spodní části stránky. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět. V případě, že chcete změnit nastavení cookies, doporučujeme změnit nastavení prohlížeče, lze ale využít i odkazy u jednotlivých cookies.

Jaké cookies zpracováváme a proč:

Název

Kdo má přístup k informacím 

Účel

Expirace

Odhlášení

_gat_UA-xxxxxxxx-x

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje pro Google Tag Manager o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 minuta

Zakázat cookie

 _ga

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

730 dní

Zakázat cookie

_gid

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně sbírá statistické údaje o tom, jak se návštěvníci chovají na stránkách. 

1 den

Zakázat cookie

_utmz, _utma

Cookie třetí strany/ Google

Anonymně měří návštěvnost z vyhledávače Google.

1 den

Zakázat cookie

lang

Naše cookie

Tato cookie zajišťuje korektní zobrazení jazyka, podle nastavení Vašeho prohlížeče.

90 dní

 

 Shromážděné cookies jsou zpracovány prostřednictvím:

Vezměte, prosím, na vědomí, že máte tato práva:

  • vznést kdykoli námitku proti zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jak zakázat cookies?

Cookies se ukládají ve vašem prohlížeči, pokud je chcete zakázat pro všechny stránky upravte si nastevní. Cookies, které již jsou ve vašem zařízení uloženy, pak můžete kdykoli smazat. Konkrétní postup pro nejpoužívanější webové prohlížeče najdete zde:

Jak zapnout cookies?

Pokud chcete znovu dát souhlas pro reklamní cookies, stačí kliknout na tlačítko níže.

Zapnout marketingové cookies


Máte ke cookies dotazy? Napište nám na info@ekol.cz.

EKOL s.r.o.
Marie Majerové 1152,
584 01 Ledeč nad Sázavou,

IČ: 46505261, 
zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 1989

EKOL s.r.o.
Marie Majerové 1152,
CZ 584 01 Ledeč nad Sázavou
Open full version on the Google maps
EKOL s.r.o.

Marie Majerové 1152, 
CZ 584 01 Ledeč nad Sázavou
Tel.: +420 569 721 303, +420 569 721 179
Fax: +420 569 721 313
E-mail: info@ekol.cz