Zásady ochrany osobních údajů

Ochranu osobních údajů bereme velmi vážně. Níže najdete veškeré informace o tom, jaké údaje máme k dispozici a jak s nimi nakládáme. Ochrana osobních údajů se řídí nařízením GDPR (formálně nařízení Evropského parlamentu Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES).

Kdo jsme a jak nás kontaktovat:

EKOL s.r.o.,
se sídlem Marie Majerové 1152
Ledeč nad Sázavou
ekol@ekol.cz
IČ: 46505261
Společnost je zapsána u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl C, vložka 1989.

Zpracováváme tyto osobní údaje:

  • jméno
  • příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo

Účel a doba zpracování:

Osobní údaje zpracováváme za účelem vyřízení vašeho dotazu/poptávky případně uzavření smluvního vztahu. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány po dobu vyřizování Vašeho dotazu/poptávky případně po dobu trvání vzájemné spolupráce.

Zpracovatelé:

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, tedy zaměstnanci společnosti EKOL s.r.o., kteří dodržují pravidla bezpečného zacházení s osobními údaji.

Cookies

Na webových stránkách využíváme cookies. Analytické cookies, které měří návštěvnost těchto stránek, považujeme za nás oprávněný zájem. Cookies pro cílení reklamy zpracováváme jen na základě vašeho souhlasu. Používání cookies můžete na svém počítači zakázat. Více o fungování cookies najdete zde.

Zabezpečení a ochrana osobních údajů

Přijímáme veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení ochrany osobních údajů způsobem uvedeným v Zákoně nebo v jiných závazných právních předpisech a k vyloučení možnosti neoprávněného nebo nahodilého přístupu k osobním údajům, k jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich jinému neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití osobních údajů. Tato povinnost platí i po ukončení zpracování osobních údajů.

Veškerá elektronická data uložená chráníme zabezpečeným protokolem (HTTPS šifrovaný pomocí TLS), který chrání spojení vašeho webového prohlížeče a našeho serveru před odposloucháváním a podvrhy dat.

Máme nastaveno řízení uživatelských přístupů, systém řízení práv a rolí, čímž zajišťujeme ochranu dat před neoprávněným přístupem. Veškeré osoby, které s osobními údaji přicházejí do styku v rámci plnění svých pracovních povinností, jsou vázány mlčenlivostí.

Vaše práva:

Na základě nařízení GDPR máte tato práva:

  • vzít souhlas kdykoli zpět;
  • požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;
  • požadovat po nás přístup k osobním údajům;
  • požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;
  • požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;
  • požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;
  • požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;
  • v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Odesláním formuláře berete na vědomí zásady ochrany osobních údajů.
EKOL s.r.o.
Marie Majerové 1152,
CZ 584 01 Ledeč nad Sázavou
Open full version on the Google maps
EKOL s.r.o.

Marie Majerové 1152, 
CZ 584 01 Ledeč nad Sázavou
Tel.: +420 569 721 303, +420 569 721 179
Fax: +420 569 721 313
E-mail: info@ekol.cz

 

Odesláním formuláře berete na vědomí zásady ochrany osobních údajů.